LVI-laskentarekisterit

Kilpailun koko ajan kiristyessä tarjouslaskentaan ja sen tarkkuuteen täytyy kiinnittää entistä enemmän huomiota, jotta mahdollisilta virheiltä – suuntaan tai toiseen – vältyttäisiin. Ei ole kenenkään etu, jos tarjouslaskennassa tekee virheitä tai arvailee kustannuksia. Yleensä tuloksena laskentavirheistä on joko urakasta paitsi jääminen tai kustannusten karkaaminen urakkasummaan nähden.

LVI-laskentarekisterin avulla myös pienemmät urakoitsijat pääsevät paremmin samalle viivalle isompien kanssa, koska pystyvät perustamaan tarjouslaskentansa todellisiin kustannuksiin.

LVI-laskentarekisteri sisältää putkipaketit, IV-paketit (myös kanttikanavat) ja teknisten eristeiden paketit sekä työrekisterit ja syöttösivut. Rekisteri on päivittäin tarjouslaskentaa tekevien henkilöiden toteuttama ja lisäksi tekijöillä on pitkä kokemus myös urakoinnista ja hinnoittelusta. Katso lisää tietoa rekisteristä ja sen sisällöstä oheisista valikoista.

LVI-laskentarekisterit ovat jo käytössä Broker- ja Adminet- laskentaohjelmissa. Rekisteriä voidaan käyttää myös muissa laskentaohjelmissa, tämä pitää kuitenkin aina varmistaa laskentaohjelman toimittajalta. LVI-laskentarekisteriä päivitetään ja täydennetään jatkuvasti.

Tilaa laskentarekisterit käyttöösi nyt! Hinta alkaen 1 euro/päivä!

Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse ja laitetaan sinunkin tarjouslaskentajärjestelmäsi uuteen uskoon. Voit myös tulostaa sopimuksen oheisesta valikosta ja faksata tai postittaa se meille. Sopimuksen liitteenä on myös toimitusehdot.