Tee kestävä päätös kotisi lämmityksestä

Mietitkö kiinteistösi lämmitysjärjestelmän muuttamista energiataloudellisempaan muotoon? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan se! Toteutamme projektin asiakkaan tarpeista ja lähtökohdista lähtien kokonaispakettina loppuun saakka –  esiselvityksistä aina takuuajan tehtäviin.

Valitse kotisi lämmitykseen laadukas ja energiataloudellinen lämmitysjärjestelmä. Stiebel Eltron-maalämpöpumppu lämpökaivoineen yhdistettynä esim. vesikiertoiseen lattialämmitykseen on tehokas, ekologinen ja miellyttävä lämmitysmuoto – tästä meillä on erittäin hyviä käytännön kokemuksia.

Nyt myös huoneilman viilennys voidaan toteuttaa maalämpöpumpun sekä lattialämmitysputkiston avulla hyvin pienillä kustannuksilla: viilennysenergian saa lämpökaivosta lähes ilmaiseksi. Tuloksena on tehokas, vedoton sekä täysin äänetön huoneilman viilennys.

Toimitamme kohteeseesi lämmitysjärjestelmän kokonaispakettina, johon sisältyy lämpökaivo, Stiebel Eltron-maalämpöpumppu, vesikiertoinen Itula-lattialämmitys (tarvittaessa myös lattiaviilennys) sekä koko järjestelmän suunnittelu, osaavat urakoitsijat sekä valvonta.