Lattialämmitys

Itula-lattialämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen lämmitysmuoto, joka tuo kotiisi lämmintä tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Lattialämmityksessä käytettävien alhaisten lämpötilojen ansiosta, tämä on myös hyvin taloudellinen lämmitysmuoto.

Laadukkaat ja testatut komponentit, takaavat järjestelmän pitkän käyttöiän. Jakotukki on ruostumatonta terästä ja siinä on integroidut virtausmittarit. Lattialämmitysputki on monikerrosputki (komposiittiputki), jossa kahden pex-kerroksen välissä on alumiinikerros joka takaa 100% happidiffuusiotiiviyden. Putken paineenkesto on 10 bar ja valmistaja antaa putkelle 15 vuoden takuun.

Itula-järjestelmään voit liittää myös lämpö- ja kuivauspattereita, joiden värejä ja malleja on lähes rajattomasti. Itula-järjestemän ainutlaatuinen osa on Unibox-säätölaite, jonka avulla voi yhdistää lattialämmityksen ja patteriverkoston samaan vesikiertoon. Tämä ratkaisu on optimaalinen esimerkiksi kylpyhuoneremontissa, kun pesutiloihin halutaan lattialämmitystä ja talossa on ennestään patteriverkosto. Tällöin ei tarvita erillisiä pumppu- ja sekoitusryhmiä: unibox säätää joko huonelämpötilaa tai lattian lämpötilaa tai molempia yhtä aikaa.