Maalämpöpumput

Stiebel-Eltron-maalämpöpumppu on laadukas, saksalainen tuote. Yli 30 vuoden kokemus lämpöpumppualalta tarkoittaa erittäin korkealaatuisia, pitkälle kehitettyjä tuotteita. Stiebel-Eltron -maalämpöpumput on tehty kestämään myös Suomen vaativissa olosuhteissa. Kaikki komponentit on valittu huolella ja teknisissä ratkaisuissa lähtökohtana onkin ollut luotettavuus ja kestävyys. Käyttöönotto ja jokapäivänen elämä Stiebel-Eltron-maalämpöpumpun kanssa on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Maalämpöpumppu on saatavana erillismallina, kompaktimallina sekä moduulimalleina. Maa on käytettävissäsi oleva energianlähde. Ympäristössä olevasta energiasta saatu lämpö voidaan käyttää sisäilman lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä käyttöveden lämmitykseen riippuen kustakin lämpöpumpusta.

Modernin lämpöpumpputeknologian edut tulevat yhä suuremmiksi - ja niin tulevat rakennuksetkin. Stiebel-Eltronin WPF-mallisarja on vastaus kasvavaan tehokkaiden lämpöpumppujärjestelmien kysyntään usean perheen taloissa sekä muissa suurissa kiinteistöissä.

Oheisesta linkistä löydät lisää tietoa Stiebel Eltron-maalämpöpumpuista.